Autor Téma: Tomu rikam pamet!  (Přečteno 8154 krát)

netm@ster

  • Divák Telenovel
  • *
  • Příspěvků: 19
Tomu rikam pamet!
« kdy: Červenec 15, 2003, 13:49:04 odpoledne »
OCZ PC4000 DDR500 EL DDR Gold Edition

256MB (256MB PN-OCZ500256ELGE) a 512MB (PN-OCZ500512ELGE). Časování CL 2.5-4-4-7 a vyžadují 2.8V.

Az bude nekdo chtit moji starou OCZ, tak pujdu do tehle.  :wink:


Cesketitulky.com

Tomu rikam pamet!
« kdy: Červenec 15, 2003, 13:49:04 odpoledne »

netm@ster

  • Divák Telenovel
  • *
  • Příspěvků: 19
Tomu rikam pamet!
« Odpověď #1 kdy: Červenec 16, 2003, 08:56:50 dopoledne »
Citace: "LORD dR-aGoN"
Pekne, jen co je pravda, jen nevim ktery motherboardy zvladaji FSB 250. Asi jen pro P4, co? No a ta cena bude taky urcite pekne mastna.  :roll:


No 250FSB zvlada treba muj EpoX 8RDA3+, cena je zatim u nas neznama, protoze to jeste nikdo nedovezl, ale obavam se ze pod 5000Kc za 512MB to nebude. Jinak je prodava napr. Proca.

mjjk

  • Filmový Nadšenec
  • **
  • Příspěvků: 276
    • http://mujweb.cz/sport/sypky
FSB
« Odpověď #2 kdy: Červenec 16, 2003, 14:51:15 odpoledne »
Snad je to trochu od veci, ale ejhle, muj ECS K7S5AL zvlada FSB 266, a to pro desku, čip (Athlony mají, jestli se nepletu, vrozenou FSB 266) i DDR paměti. To spis jen tak do poctu, protoze je to jedna z nejlevnejsich desek dneska na trhu (cena dnes okolo 1700,- pri 24m zaruce) a jede to 133/266 pro SDR i DDR podle potreby! Ma to dva krat dva sloty (2x 133 SDR a 2x 266 DDR). To jen tak na okraj, protoze mi to prijde jako supr vec...
Peace I leave with you; My peace I give to you;
not as the world gives do I give to you. Do not let your heart be troubled.
(John 14:27)

netm@ster

  • Divák Telenovel
  • *
  • Příspěvků: 19
Tomu rikam pamet!
« Odpověď #3 kdy: Červenec 16, 2003, 14:55:12 odpoledne »
Jeden o voze druhy o koze :lol:

Mela

  • Kinofil
  • ***
  • Příspěvků: 1043
Re: FSB
« Odpověď #4 kdy: Červenec 19, 2003, 21:02:08 odpoledne »
Citace: "mjjk"
Snad je to trochu od veci, ale ejhle, muj ECS K7S5AL zvlada FSB 266, a to pro desku, čip (Athlony mají, jestli se nepletu, vrozenou FSB 266) i DDR paměti. To spis jen tak do poctu, protoze je to jedna z nejlevnejsich desek dneska na trhu (cena dnes okolo 1700,- pri 24m zaruce) a jede to 133/266 pro SDR i DDR podle potreby! Ma to dva krat dva sloty (2x 133 SDR a 2x 266 DDR). To jen tak na okraj, protoze mi to prijde jako supr vec...


Noo...tva deska za 1700,-  fsb 266 skutecne nezvlada...vsichni sice mluvi o 250, ale tva deska zvlada 266;) 266 je vysledna rychlost pameti na vetsine desek, ktere pro ddr pameti davaji dvounasobny takt. Fsb je ve vetsine pripadu polovicni takze pro tebe 133.. presne polovicni byt nemusi, treba prave epoxy umoznuji nastavit jiny pomer, neni to ovsem vyhodne, kvuli ztratam ktere vzniknou spatnou synchronizaci.

 
 :wink:  8)  :wink:  8)  :wink:  8)  :wink:
   Life is pain, princess. . . . . . anyone who says differently is selling something.

Mela

  • Kinofil
  • ***
  • Příspěvků: 1043
Tomu rikam pamet!
« Odpověď #5 kdy: Červenec 19, 2003, 21:07:11 odpoledne »
Ma deska je epox 8rda+, na ktere mam 266MHz DDR pameti. tedy 133MHz pro fsb * 2 = 266MHz pro pameti. prave ted mam ovsem fsb taktnuto na 170MHz, tedy pameti mi funguji na 340, tj. DDR266 pouzivam jako DDR333. Fsb by slo jeste vyse, ovsem pameti uz to nezvladaji..: ( prave ta moznost, menit standardni pomer *2 na jiny se ukazala jako nepouzitelna, kvuli ztrate zapricinene prave spatnou synchronizaci...
btw: tohle dela z meho xp1700 xp2600
 :wink:  :twisted:  :twisted:
   Life is pain, princess. . . . . . anyone who says differently is selling something.

GiGoLLo

  • Filmový Nadšenec
  • **
  • Příspěvků: 255
Tomu rikam pamet!
« Odpověď #6 kdy: Červenec 21, 2003, 10:33:32 dopoledne »
Me-la: no, ono je to zlozitejsie, vdaka roznym verziam cpu athlon (133fsb, 166fsb atd) je to s tym ratingom vselijake.
moja epoxka mi pise pri 170FSB (2040mhz) , ze mam athlonxp 2400+

Mela

  • Kinofil
  • ***
  • Příspěvků: 1043
Tomu rikam pamet!
« Odpověď #7 kdy: Červenec 21, 2003, 21:16:28 odpoledne »
Citace: "GiGoLLo"
Me-la: no, ono je to zlozitejsie, vdaka roznym verziam cpu athlon (133fsb, 166fsb atd) je to s tym ratingom vselijake.
moja epoxka mi pise pri 170FSB (2040mhz) , ze mam athlonxp 2400+


Tak ono preci nejde jen o fsb. Mam zvedly multiplikator, protoze pameti uz vys nesly. Tech 2600xp mam pri ~2070. Jinak je rychlejsi nez p4 2.66 jak v pevne tak plovouci carce..

....tez ty pameti uz pri 166 vykazuji v dual modu vyssi rychlost, nez klasicke rambusy.


 :wink:  :wink:  :wink:  :wink:
   Life is pain, princess. . . . . . anyone who says differently is selling something.

Cyberpank(lama)

  • Filmový Odborník
  • ****
  • Příspěvků: 1387
    • http://www.knightfight.cz/?ac=vid&vid=117027934
Tomu rikam pamet!
« Odpověď #8 kdy: Červenec 24, 2003, 11:28:40 dopoledne »
No ja bych to cenove vydel tak 4000 kc za 256 a 8000 za 516  :?
Varovani: Autor prispevku je abstinent, PC negramot a odpurce pocitacovych her... proto nenese vinu za jeho naprostou nesmyslnost




Kontak only IRC #praha@QuakeNet a #titulky@LinkNet

klikni a uvidis

mR_nEo

  • Překladatel
  • Příznivec ČT1
  • **
  • Příspěvků: 168
Tomu rikam pamet!
« Odpověď #9 kdy: Srpen 02, 2003, 11:24:43 dopoledne »
OCZ jsou pro normalni smrtelniky (jako jsem ja) pomerne dost nakladny. Ja mam 2x 256MB 400MHz Samsung v Dual Channel DDR modu a jsem naprosto spokojen...

a_WerOOn

  • Host
Tomu rikam pamet!
« Odpověď #10 kdy: Leden 17, 2004, 11:51:02 dopoledne »
Panove bylo by dobre nez se zacnete dohadovat o necem ..  treba si udelat podpis s konfiguraci a a jakou mate sestavu..

Vse by bylo celkem jednoduzsi...!!

Ja mam treba pameti viz podpis a jedou jak vitr..
Ocz pameti mi treba v me desce jely nektery.. 400 Mhzovy Prime a 433 uz ani tuk.!!

OBR

  • Filmový Nadšenec
  • **
  • Příspěvků: 461
Tomu rikam pamet!
« Odpověď #11 kdy: Leden 19, 2004, 10:50:26 dopoledne »
Sorry ALE tady nejsme na overclocking.cz,tudiz je podpis se sestavou irelevantni,jsme forum na titulky!!!!!!!!!!!!!,takze podpisy s konfiguraci patri na jine :D forum.
KING OF HORRORS

a_WerOOn

  • Host
Tomu rikam pamet!
« Odpověď #12 kdy: Leden 19, 2004, 11:08:04 dopoledne »
Citace: "OBR"
Sorry ALE tady nejsme na overclocking.cz,tudiz je podpis se sestavou irelevantni,jsme forum na titulky!!!!!!!!!!!!!,takze podpisy s konfiguraci patri na jine :D forum.


Vidim ze je tu potreba -stejne jako i jinde- ukazovat kdo je tu starsi.. :roll:

Jestli UMIS cist tak jsi v sekci Hardware..!!
Kdyz se nekdo zepta na problem s HW tak JE TREBA vedet daleko vic nez jen ... ja mam tyhle ramky a  co snima..  Pak je treba neco jako podpis docela dobra pomucka.. :idea:

a jestli to ze
Citace
jsme forum na titulky!!!!!!!!!!!!!,takze podpisy s konfiguraci patri na jine :D forum
ukazuje za mam jit jinam... tak  :lol:

OBR

  • Filmový Nadšenec
  • **
  • Příspěvků: 461
Tomu rikam pamet!
« Odpověď #13 kdy: Leden 19, 2004, 12:41:32 odpoledne »
Oh,Oh  tak tohle je sekce Hardware,ale to je jen okrajova sekce,a popis stroje pro tuto sekci muze kazdy napsat v prispevku,jak rikam toto je forum o titulcich,takze popis sestavy je opravdu irelevantni.
KING OF HORRORS