Autor Téma: Off-line web  (Přečteno 4794 krát)

Dufi

  • Divák Telenovel
  • *
  • Příspěvků: 17
Off-line web
« kdy: Září 23, 2004, 22:27:36 odpoledne »
Preco uz nie je web pristupny aj off-line?! Pravidelne som tu chodil uz fest dlhy cas - este stare stranky... A teraz? Vdaka DialUp-u...?!  :shock:  :cry:  :?:

Cesketitulky.com

Off-line web
« kdy: Září 23, 2004, 22:27:36 odpoledne »

xF4k3r

  • Administrátor
  • Kinofil
  • *****
  • Příspěvků: 987
Off-line web
« Odpověď #1 kdy: Září 24, 2004, 02:15:54 dopoledne »
web pristupny aj off-line? Absolutne nechápu.  :roll:

Icee

  • Překladatel
  • Častý Návštěvník Kina
  • ***
  • Příspěvků: 517
Off-line web
« Odpověď #2 kdy: Září 24, 2004, 02:52:42 dopoledne »
xfucker: on cely ten jeho dotaz je nejak zvlastne zformulovany, ze at se snazim jak se snazim, smysl mi to moc nedava  :roll:
Dufi: napis, tu tvoji otazku srozumitelne, tak aby se dala pochopit. Pak se mozna dockas odpovedi od admina tohoto fora.  :wink:

mironto

  • Překladatel
  • Filmový Nadšenec
  • **
  • Příspěvků: 456
    • http://www.mironto.sk/
Off-line web
« Odpověď #3 kdy: Září 24, 2004, 08:54:29 dopoledne »
ja tusim, kam mieri... explorer ma taku funkciu (ktoru som myslel, ze hadam nikto nevyuziva... ako som sa mylil) ze make this page available offline a potom sa da pripojit, zosynchronizovat nove veci, odpojit sa a pozerat si stranky offline. a zrejme mu to teraz nefunguje.

ked nie je co robit po dlhych nocnych veceroch

xF4k3r

  • Administrátor
  • Kinofil
  • *****
  • Příspěvků: 987
Off-line web
« Odpověď #4 kdy: Září 24, 2004, 12:27:34 odpoledne »
Hmm, tak tuhle funkci jsem nikdy nepouzil, takze nemam predstavu.

Cyberpank(lama)

  • Filmový Odborník
  • ****
  • Příspěvků: 1387
    • http://www.knightfight.cz/?ac=vid&vid=117027934
Off-line web
« Odpověď #5 kdy: Září 24, 2004, 13:17:29 odpoledne »
no podleme, to nejede, protoze je to php a pochybuju, ze je vyhodnejsi stahnout asi tak 30mb, nech to projet online, ja osobne taky jedu na modemu a to jeste musim psat ty pekny novinky 8) Proste jak mi parani rikame, je to jen o skillu :lol:
Varovani: Autor prispevku je abstinent, PC negramot a odpurce pocitacovych her... proto nenese vinu za jeho naprostou nesmyslnost




Kontak only IRC #praha@QuakeNet a #titulky@LinkNet

klikni a uvidis

Dufi

  • Divák Telenovel
  • *
  • Příspěvků: 17
Off-line web
« Odpověď #6 kdy: Září 25, 2004, 22:22:30 odpoledne »
He-he, pobavili ste ma trochu... ;) Ale neobmedzeny net je fajn- to verim! :) Kazdopadne mironto ma uplne pochopil a asi to bude nakoniec mojim "skvelym" Explorer-om. Ved po takmer 4 mesiacoh ma uz takmer 200 MB v Temp-e, takze asi mu iba ruplo. Skusim re-install...

Cyberpank(lama)

  • Filmový Odborník
  • ****
  • Příspěvků: 1387
    • http://www.knightfight.cz/?ac=vid&vid=117027934
Off-line web
« Odpověď #7 kdy: Září 26, 2004, 10:33:49 dopoledne »
no jam neomezene omezeny dialup od zlute krasky :cry: Beee taky chci kabelovku od upc
Varovani: Autor prispevku je abstinent, PC negramot a odpurce pocitacovych her... proto nenese vinu za jeho naprostou nesmyslnost




Kontak only IRC #praha@QuakeNet a #titulky@LinkNet

klikni a uvidis