Autor Téma: sarious sam a problemy  (Přečteno 3866 krát)

mido77

  • Chrchel plovoucí v toaletní míse života
  • Fanoušek Seriálů
  • **
  • Příspěvků: 58
    • http://preguli@atlas.sk
sarious sam a problemy
« kdy: Srpen 01, 2004, 09:01:13 dopoledne »
chcem sa spytat niekoho co rozumie hram a problemom mam graficku kartu nvidia graphics 64 ram okolo 400 a stale mi nejake hry sekaju.hlavne sarios sam ak vam ta hra nieco hovori.je starsia a taky wolfenstain mi ide bezvadne.kde moze byt chyba?mam operacny system xp profesional.za odpoved vopred dakujem.

Cesketitulky.com

sarious sam a problemy
« kdy: Srpen 01, 2004, 09:01:13 dopoledne »

Cyberpank(lama)

  • Filmový Odborník
  • ****
  • Příspěvků: 1387
    • http://www.knightfight.cz/?ac=vid&vid=117027934
sarious sam a problemy
« Odpověď #1 kdy: Srpen 02, 2004, 11:06:15 dopoledne »
no a zkousel si treba snizit detaily nebo rozliseni??? Jako s&s neni zas tak malo narocna hra. A pak taky zalezi co mas za procak, protoze nektery hry sou dost narocne i na procesor. Napis celou sestavu a zkus nejnizsi nastaveni grafiky.
Varovani: Autor prispevku je abstinent, PC negramot a odpurce pocitacovych her... proto nenese vinu za jeho naprostou nesmyslnost




Kontak only IRC #praha@QuakeNet a #titulky@LinkNet

klikni a uvidis

mido77

  • Chrchel plovoucí v toaletní míse života
  • Fanoušek Seriálů
  • **
  • Příspěvků: 58
    • http://preguli@atlas.sk
zostava
« Odpověď #2 kdy: Srpen 02, 2004, 14:15:28 odpoledne »
skusal som to to znizenie gafiky v hre a podobne a nemalo to efekt na to mrynutie.Mam 1,7 intel celeron procesor.Mam PC libra CDRW,DVD 52 krat rychlostnu,monitor 17"cm likom.Vies ja si zacinam mysliet ze ci mam vlastne dobre nainstalovanu graficku kartu.robil mi to kamarat a ja tomu nerozumiem.Inak dakujem.

matus alem

  • Příznivec ČT1
  • **
  • Příspěvků: 148
sarious sam a problemy
« Odpověď #3 kdy: Srpen 02, 2004, 18:34:13 odpoledne »
Nepíšeš akú máš grafickú kartu. Dosť sú rozdiely medzi základnými modelmi 400, 440 a novými modelmi. Pri štandardnom nastavení je driver pre nVidia čipsety prepnutý na maximálne kvalitný obraz. Ja to prepínam na maximálny výkon. XP sa  zvyknú nastaviť na True Color (32 bitové farby). Skús sa prepnúť na High Color (16 bitové farby). Stretol som sa aj s tým, že výkon počítača významne znižoval spyware, alebo vírusy. Aký disk máš v zostave? Disk s 7200 ot/min a 8 MB cache je výkonnejší a dodáva dáta systému rýchlejšie ako 5400 s 2 MB cache.

Cyberpank(lama)

  • Filmový Odborník
  • ****
  • Příspěvků: 1387
    • http://www.knightfight.cz/?ac=vid&vid=117027934
sarious sam a problemy
« Odpověď #4 kdy: Srpen 02, 2004, 18:45:43 odpoledne »
no a taky se podivej, jestli nahodou nemas nastaveny softwarove vykleslovani
Varovani: Autor prispevku je abstinent, PC negramot a odpurce pocitacovych her... proto nenese vinu za jeho naprostou nesmyslnost




Kontak only IRC #praha@QuakeNet a #titulky@LinkNet

klikni a uvidis