Taky bych přidal svou trošku do mlýna: zatím jsem udělal jen nějakých deset, dvanáct DVD-R kopií 1:1, ale nejvíc se mi osvědčil (a tudíž zatím pořád používám) TMPEG Enc AUTHORING TOOL v kombinaci s TMPEG Enc. DVD naripuju celé na HDD (SmartRipper, DVDdecryptor apod.), udělám DVD2AVI projekt, ten načtu TMPEG Encoderem jako nový DVD PAL projekt, a protože to dělám takhle jen tehdy, když je původní DVD větší než 4,7G, tak si nastavím ručně v kolonce manual variable bitrate dolní a horní hranice tak, aby to vyšlo pod 4,7G (hned se vám tam na ose zobrazí, kolik MB to bude mít a kolik procent DVD+/-R to je, takže když vám to hodí přes 100%, tak šup o kolonku zpátky a snížit trochu dolní i horní hranice, aby to sedlo). Takhle se dá udělat třeba i několik fajlů podle kapitol, když tam mermomocí chcete kapitoly. Pak si otevřete TMPEG Enc AUTHORING TOOL, dáte projekt DVD PAL, načtete stopu (nebo, máte-li to po kapitolách jako jednotlivé fajly, tak stopy), a ten vám to už rovnou nastrukturuje do VOB, přidá IFO a všelijaké další srágory jako BUP apod. a pak se vás zeptá, jestli to chcete vypálit. Když jo, rovnou to vypálí (zatím jsem takhle spálil asi čtyři nebo pět DVD a bezchybně funguje na všech možných stolních mašinách (zatím vyzkoušeno na JVC DVD-Video combo, Onkyo řady 14xx a Panasonic DVD-Video combo), jako by to bylo orig PAL DVD). Apropo, protože to jde procedurou z ripu na HDD, je výsledek bez makrovize a bez zámku na region.