Autor Téma: Vložení titulků na DVD disk???  (Přečteno 10456 krát)

kiss

  • Stahovač Titulků
  • *
  • Příspěvků: 1
Vložení titulků na DVD disk???
« kdy: Říjen 10, 2003, 12:03:21 odpoledne »
Možná se ptam jako blb, ale koupil jsem si DVD vypalovačku a jsem teprve začátečník. Poraďte mi jak dostat titulky který mám u .avi souborů(DivX) na DVD disk. Mám NEro vision 2 - avi soubor mě to převede, dokonce i spojí dva dohromady ale možnost přidat někde titulky tam neni.
Pravděpodobně se to dělá jinak ale fakt nevím jak. Díky za radu

Cesketitulky.com

Vložení titulků na DVD disk???
« kdy: Říjen 10, 2003, 12:03:21 odpoledne »

OBR

  • Filmový Nadšenec
  • **
  • Příspěvků: 461
Re: Vložení titulků na DVD disk???
« Odpověď #1 kdy: Říjen 10, 2003, 15:05:57 odpoledne »
Citace: "kiss"
Možná se ptam jako blb, ale koupil jsem si DVD vypalovačku a jsem teprve začátečník. Poraďte mi jak dostat titulky který mám u .avi souborů(DivX) na DVD disk. Mám NEro vision 2 - avi soubor mě to převede, dokonce i spojí dva dohromady ale možnost přidat někde titulky tam neni.
Pravděpodobně se to dělá jinak ale fakt nevím jak. Díky za radu


TENHLE POST SEM NEPATRI!!!!!!!!!! Dej ho do DivX software.

Ale odpovim,titulky v takove forme jako jsou ve formatu SUB nebo SRT NEJDOU pridat na DVD,musis je nejakym softem predelat na SUP a ty pak ve forme obrazku ulozit na DVD to dela program ktery se jmenuje nejak SUPMagic nebo nejak tak ale to nevim presne,napis do www.google.com SUBTITLES to DVD nebo SUP to DVD neco najdes.
KING OF HORRORS

Arim

  • Fanoušek Seriálů
  • **
  • Příspěvků: 84
Vložení titulků na DVD disk???
« Odpověď #2 kdy: Leden 12, 2004, 08:57:01 dopoledne »
Nejednodussi je virtual dub + subtitler filter, titulky tam jsou sice napevno v obraze, ale clovek stejne nepotrebuje 30 ruznych jazyku :-)))

xF4k3r

  • Administrátor
  • Kinofil
  • *****
  • Příspěvků: 987
Re: Vložení titulků na DVD disk???
« Odpověď #3 kdy: Leden 12, 2004, 13:39:37 odpoledne »
Citace: "kiss"
Možná se ptam jako blb, ale koupil jsem si DVD vypalovačku a jsem teprve začátečník. Poraďte mi jak dostat titulky který mám u .avi souborů(DivX) na DVD disk. Mám NEro vision 2 - avi soubor mě to převede, dokonce i spojí dva dohromady ale možnost přidat někde titulky tam neni.
Pravděpodobně se to dělá jinak ale fakt nevím jak. Díky za radu


Mrkni sem http://www.cesketitulky.com/viewtopic.php?p=6561#6561 :wink:

2OBR: Proč by měl dávat post, který je o DVD do sekce DivX software  :?:  :?

Dobruda

  • Stahovač Titulků
  • *
  • Příspěvků: 5
Rozdělení *m2v
« Odpověď #4 kdy: Červenec 15, 2004, 13:42:57 odpoledne »
Pánové mám dotaz. Podařilo se mi dostat už několikatery titulky k DVD, (dělám to podle návodu xFuckera) ale teď jsem chtěl přidat tituky k filmu Hair, a když načítám film ve SmartRipperu udělá mi to dva soubory *.m2v a rozdělí to film na dvě nestejné části :(  :( . Poraďte někdo. Díky

Dobruda

  • Stahovač Titulků
  • *
  • Příspěvků: 5
převod na Bitmapy
« Odpověď #5 kdy: Červenec 16, 2004, 08:37:30 dopoledne »
Zdravím,
mám problém při převodu titulků na bitmapu. Stáhnul jsem titulky v *.txt a podle návodu je pouze přejmenoval na *.sub a pak když je chci transformovat v DVDSupTools na *.sup vznikne soubor*.log a tady
je napsána tato hláška:

 Encoding started  2004-07-16  09:17:02

  FrameW    = 720
  FrameH    = 576
  FrameRate = 25
  Delay     = 0

  warning: {60178} - width  = 713

  Encoding process detected errors in source text.
  Encoding interrupted.

  Encoding finished 2004-07-16  09:17:03


Nevíte prosím někdo co je špatně nebo jestli neco dělám blbě.
A další problém je, že když se prokoušu dál tak se ve filmu oběvuje pouze pět prvních titulků a dál už jsem bez. Přitom když otevřu soubor např v SubtitleToolCZ  tak je vidím kompletní.
Také by mne zajímalo jestli se dají ponechat i orig. titulky a přidat pouze titulky české.

Díky za odpověď.

JohnRico

  • Fanoušek Seriálů
  • **
  • Příspěvků: 65
Vložení titulků na DVD disk???
« Odpověď #6 kdy: Červenec 16, 2004, 15:52:58 odpoledne »
Nedelas nic spatne,jen musis vyresit varovani na urcite radce mas chybu,kterou musis opravit!
warning: {60178} - width = 713

nevim presne co to je,ale zrejme mas bud dlouhej radek kerej by se ti potom nevesel na obrazovku nebo nesedi cas(chyba v cisle)

Cyberpank(lama)

  • Filmový Odborník
  • ****
  • Příspěvků: 1387
    • http://www.knightfight.cz/?ac=vid&vid=117027934
Vložení titulků na DVD disk???
« Odpověď #7 kdy: Červenec 17, 2004, 13:02:05 odpoledne »
na zive.cz se objevil navod. Tak treba nekomu pomuze :D Navod zde
Varovani: Autor prispevku je abstinent, PC negramot a odpurce pocitacovych her... proto nenese vinu za jeho naprostou nesmyslnost




Kontak only IRC #praha@QuakeNet a #titulky@LinkNet

klikni a uvidis

Ganja-NIN

  • Fanoušek Seriálů
  • **
  • Příspěvků: 77
Vložení titulků na DVD disk???
« Odpověď #8 kdy: Červenec 19, 2004, 08:23:08 dopoledne »
ja  mman vod svuj...a funguje skvele...ten na zive je slozity , jsou dva zpusoby,bud titule v obraze..pak se jen zapne cannopus procoder nebo vypinatelny (treba 4very eng,cz,esp,hung) .. popis je na mem foru

http://www.videostrih.tk

nebo vygoogluj..nebo napis popisu ti to..

JohnRico

  • Fanoušek Seriálů
  • **
  • Příspěvků: 65
Vložení titulků na DVD disk???
« Odpověď #9 kdy: Červenec 19, 2004, 09:55:35 dopoledne »
Velice snadnej navod na vlozeni titulku k dvd je :
http://www.vawav.com/dvdweb/tutorials/new_subtitles_smoog/pridanie_titulkov_smoog.htm
Vsechny programy jsou free a prace je na 30minut.

Dobruda

  • Stahovač Titulků
  • *
  • Příspěvků: 5
dotaz
« Odpověď #10 kdy: Červenec 20, 2004, 14:24:19 odpoledne »
JohneRico - nejdřív ti chci poděkovat, chyba byla opravdu v délce řádku.
Všechny dřívější problémy jsem vyřešil. Ale mám další problém se kterým si nevím rady.

Jestliže mám titulky v *.sub jsou všechny pak je transformuju na *.sup a přidám na DVD tak se zobrazí pouze do 45 titulku a dál nic.
A to i když ripnu orig. titulky a pak zpětně přidám.
Už fakt nevím co mám dělat (jestli se někde musí nastavit počet titulků nebo co a jak).
Pomožte a poraďte.
Díky

Ganja-NIN

  • Fanoušek Seriálů
  • **
  • Příspěvků: 77
Vložení titulků na DVD disk???
« Odpověď #11 kdy: Červenec 21, 2004, 06:48:42 dopoledne »
ja s tim nikdy nemel problemy...pouzival jsem DVDSupEncode z DVDSupTools a vzdy se prevedli cely titule..meli pak kolem 5-6MB ... ted se objevil novej program na scenu,ale musel bych se podivat na sve forum..snad DVDRGui nebo podobne..ted jsem jeste nezkousel..

Ale hlavne se objevil novy postup a to : Subtitle Workshop ulozis titule jako napr. Ulead DVD Workshop 2.0 nebo Adobe Encore a pak je pridas do patricnych programu... nemam vyzkouseny..budou zkouset behem tydne,az bude vic casu a poreferuju na svym foru (www.videoastrih.tk)

Dobruda

  • Stahovač Titulků
  • *
  • Příspěvků: 5
dotaz
« Odpověď #12 kdy: Červenec 21, 2004, 08:46:36 dopoledne »
Díky za info.
Ještě mám dotaz:
jde v nějakém programu přečíst soubor *.sup ???

Dobruda

  • Stahovač Titulků
  • *
  • Příspěvků: 5
Re: dotaz
« Odpověď #13 kdy: Červenec 27, 2004, 06:28:06 dopoledne »
Citace: "Dobruda"
Jestliže mám titulky v *.sub jsou všechny pak je transformuju na *.sup a přidám na DVD tak se zobrazí pouze do 45 titulku a dál nic.
A to i když ripnu orig. titulky a pak zpětně přidám.
Už fakt nevím co mám dělat (jestli se někde musí nastavit počet titulků nebo co a jak).
Pomožte a poraďte.
Díky



Jen pro Info.
Už jsem to vyřešil, když jsem to zkoušel několikrát zjistil jsem pokaždé jinou délku titulků. Dělal to "Total Commander" pokaždé ukončoval transformaci jindy. Nainstaloval jsem starší verzi a jede to bez problému až do konce. :lol:  :lol: