Autor Téma: Firefox - problem se zobrazovanim stranek  (Přečteno 9582 krát)

Dufi

  • Divák Telenovel
  • *
  • Příspěvků: 17
FW
« Odpověď #15 kdy: Duben 13, 2005, 23:35:34 odpoledne »
Nuz, prave po update firewallu som zistil, ze SZ idu OK! Uz len keby aj pri citani mailov som nemusel ten Kerio vypinat- bolo by to uz idealne. :wink: Takze aby som parafrazoval jedno zname... Za vsetkym hladaj firewall...  :lol:

Cesketitulky.com

FW
« Odpověď #15 kdy: Duben 13, 2005, 23:35:34 odpoledne »

Cyberpank(lama)

  • Filmový Odborník
  • ****
  • Příspěvků: 1387
    • http://www.knightfight.cz/?ac=vid&vid=117027934
Re: FW
« Odpověď #16 kdy: Duben 14, 2005, 08:59:49 dopoledne »
Citace: "Dufi"
Nuz, prave po update firewallu som zistil, ze SZ idu OK! Uz len keby aj pri citani mailov som nemusel ten Kerio vypinat- bolo by to uz idealne. :wink: Takze aby som parafrazoval jedno zname... Za vsetkym hladaj firewall...  :lol:


a na to existuje jednoducha rada: Nepouzivat FW :P
Varovani: Autor prispevku je abstinent, PC negramot a odpurce pocitacovych her... proto nenese vinu za jeho naprostou nesmyslnost




Kontak only IRC #praha@QuakeNet a #titulky@LinkNet

klikni a uvidis

xF4k3r

  • Administrátor
  • Kinofil
  • *****
  • Příspěvků: 987
Firefox - problem se zobrazovanim stranek
« Odpověď #17 kdy: Duben 14, 2005, 11:18:17 dopoledne »
Spis si ho poradne nastavit  :wink:

Cyberpank(lama)

  • Filmový Odborník
  • ****
  • Příspěvků: 1387
    • http://www.knightfight.cz/?ac=vid&vid=117027934
Firefox - problem se zobrazovanim stranek
« Odpověď #18 kdy: Květen 28, 2005, 09:37:33 dopoledne »
no tak nevim jak vam, ale me se treba uz ted nedeje, ze by prvni stranka byla roztahnuta. Nevim jestli je to novou verzi FF nebo upgradem serveru :)
Varovani: Autor prispevku je abstinent, PC negramot a odpurce pocitacovych her... proto nenese vinu za jeho naprostou nesmyslnost




Kontak only IRC #praha@QuakeNet a #titulky@LinkNet

klikni a uvidis