Autor Téma: Battlefield 1942 a 60 Hz v XP  (Přečteno 4828 krát)

Nazghul

  • Filmový Nadšenec
  • **
  • Příspěvků: 418
    • http://www.csfd.cz/uzivatele.php?viceouzivateli=472
Battlefield 1942 a 60 Hz v XP
« kdy: Srpen 01, 2003, 12:50:49 odpoledne »
Hele, lidi hrajete tu nekdo BF1942 a jedete na XP? Mam problem s refreshem monitoru. XP zkratka ve hrach (nekterych) shazuji frekvenci monitoru na 60 Hz, tak to resim na radu mejch znamych rivatunnerem. Doposud maximalni spokojenost. Vsechno najizdelo, jak ma, ale Battlefield nenajede vubec. Mozna mi reknete, at vypnu rivatunner, ale v 60 HZ..sorry, mam jedny voci. :o  Tak jestli nevite, jak to vyresit? Predem dik za radu. :wink:

Cesketitulky.com

Battlefield 1942 a 60 Hz v XP
« kdy: Srpen 01, 2003, 12:50:49 odpoledne »

netm@ster

  • Divák Telenovel
  • *
  • Příspěvků: 19
Re: Battlefield 1942 a 60 Hz v XP
« Odpověď #1 kdy: Srpen 01, 2003, 13:05:39 odpoledne »
Citace: "Nazghul"
Hele, lidi hrajete tu nekdo BF1942 a jedete na XP? Mam problem s refreshem monitoru. XP zkratka ve hrach (nekterych) shazuji frekvenci monitoru na 60 Hz, tak to resim na radu mejch znamych rivatunnerem. Doposud maximalni spokojenost. Vsechno najizdelo, jak ma, ale Battlefield nenajede vubec. Mozna mi reknete, at vypnu rivatunner, ale v 60 HZ..sorry, mam jedny voci. :o  Tak jestli nevite, jak to vyresit? Predem dik za radu. :wink:


Zkus si nastavit primo detonatory, nebo pouzij jiny soft na ovladani frekvenci.

Nazghul

  • Filmový Nadšenec
  • **
  • Příspěvků: 418
    • http://www.csfd.cz/uzivatele.php?viceouzivateli=472
Re: Battlefield 1942 a 60 Hz v XP
« Odpověď #2 kdy: Srpen 01, 2003, 13:46:06 odpoledne »
Citace: "netm@ster"
Citace: "Nazghul"
Hele, lidi hrajete tu nekdo BF1942 a jedete na XP? Mam problem s refreshem monitoru. XP zkratka ve hrach (nekterych) shazuji frekvenci monitoru na 60 Hz, tak to resim na radu mejch znamych rivatunnerem. Doposud maximalni spokojenost. Vsechno najizdelo, jak ma, ale Battlefield nenajede vubec. Mozna mi reknete, at vypnu rivatunner, ale v 60 HZ..sorry, mam jedny voci. :o  Tak jestli nevite, jak to vyresit? Predem dik za radu. :wink:


Zkus si nastavit primo detonatory, nebo pouzij jiny soft na ovladani frekvenci.


A neznas naky? Jsem lama. :D

Nightwish

  • Fanoušek Seriálů
  • **
  • Příspěvků: 75
Battlefield 1942 a 60 Hz v XP
« Odpověď #3 kdy: Srpen 01, 2003, 14:08:09 odpoledne »
treba powerstrip, tam to jde v pohode nastavit, stahni shareware nebo si ho kup  :wink:   :twisted: ...

Nazghul

  • Filmový Nadšenec
  • **
  • Příspěvků: 418
    • http://www.csfd.cz/uzivatele.php?viceouzivateli=472
Battlefield 1942 a 60 Hz v XP
« Odpověď #4 kdy: Srpen 01, 2003, 17:02:01 odpoledne »
Citace: "Kill3R"
treba powerstrip, tam to jde v pohode nastavit, stahni shareware nebo si ho kup  :wink:   :twisted: ...


OK, zkusim. :wink:  :D

Cyberpank(lama)

  • Filmový Odborník
  • ****
  • Příspěvků: 1387
    • http://www.knightfight.cz/?ac=vid&vid=117027934
Battlefield 1942 a 60 Hz v XP
« Odpověď #5 kdy: Srpen 10, 2003, 16:49:43 odpoledne »
PowerStrip je best of best a kdyz mu clovek trochu pomuze lehce nelegalni atchem tak to pak nema chybu. Ja ho pouzivam od dob XP a sem nadmiru spokojen a hlavne profily sou supa  :hail:
Varovani: Autor prispevku je abstinent, PC negramot a odpurce pocitacovych her... proto nenese vinu za jeho naprostou nesmyslnost




Kontak only IRC #praha@QuakeNet a #titulky@LinkNet

klikni a uvidis