Autor Téma: AC3Filter 1.01a RC5  (Přečteno 10906 krát)

Cyberpank(lama)

  • Filmový Odborník
  • ****
  • Příspěvků: 1387
    • http://www.knightfight.cz/?ac=vid&vid=117027934
AC3Filter 1.01a RC5
« Odpověď #15 kdy: Květen 30, 2004, 13:42:01 odpoledne »
nj vetsinou je proste format woken nevyhnutelny :!!!: Neni nad kvalitni billovsky system  :D
Varovani: Autor prispevku je abstinent, PC negramot a odpurce pocitacovych her... proto nenese vinu za jeho naprostou nesmyslnost




Kontak only IRC #praha@QuakeNet a #titulky@LinkNet

klikni a uvidis

Cesketitulky.com

AC3Filter 1.01a RC5
« Odpověď #15 kdy: Květen 30, 2004, 13:42:01 odpoledne »

Dufi

  • Divák Telenovel
  • *
  • Příspěvků: 17
SPDIF
« Odpověď #16 kdy: Prosinec 21, 2004, 01:47:16 dopoledne »
Nacnem to tu, lebo uz po roznych forach je to dlhsiu dobu hluche...
Ako na SPDIF bez resamplu (alebo co sa s tym zvukom deje) na Cretive zvukovkach a VIA dokach? A este k verzii Ac3ojky- passthrough kedy ne/povolit a co vobec teraz bez volby SPDIF?
Nekamenujte ma, uz tak mam toho dost, odkedy som presedlal na SBLive! a 5.1 repro...  :cry:

mR_nEo

  • Překladatel
  • Příznivec ČT1
  • **
  • Příspěvků: 168
AC3Filter 1.01a RC5
« Odpověď #17 kdy: Prosinec 28, 2004, 07:45:35 dopoledne »
Ad kodeky: ja zastavam kombinaci: xvid koepi, ffdshow, ac3filter, matrix mixer, a vsechno jede tak jak ma...  :D

btw takovej offtopic: neznate nekdo nejakej dobrej plugin do winampu aby mi hraly vsechny 4 bedny? Povoleni hardwarovy akcelerace nema vubec zadnej ucinek (stale hrajou jen dva repraky).  Zkousel sem plugin KB 5.1 Channel v1.00, ale ten dost mrsi zvuk...

Cyberpank(lama)

  • Filmový Odborník
  • ****
  • Příspěvků: 1387
    • http://www.knightfight.cz/?ac=vid&vid=117027934
AC3Filter 1.01a RC5
« Odpověď #18 kdy: Prosinec 28, 2004, 16:42:46 odpoledne »
Citace: "mR_nEo"
Ad kodeky: ja zastavam kombinaci: xvid koepi, ffdshow, ac3filter, matrix mixer, a vsechno jede tak jak ma...  :D

btw takovej offtopic: neznate nekdo nejakej dobrej plugin do winampu aby mi hraly vsechny 4 bedny? Povoleni hardwarovy akcelerace nema vubec zadnej ucinek (stale hrajou jen dva repraky).  Zkousel sem plugin KB 5.1 Channel v1.00, ale ten dost mrsi zvuk...


No tak me teda ta HA funguje v poho. A zkusil si to zapnout a restartovat winamp. A jeste jedna takova blba otazka mas ve woknech nastavenejch vice beden ;)
Varovani: Autor prispevku je abstinent, PC negramot a odpurce pocitacovych her... proto nenese vinu za jeho naprostou nesmyslnost




Kontak only IRC #praha@QuakeNet a #titulky@LinkNet

klikni a uvidis

mR_nEo

  • Překladatel
  • Příznivec ČT1
  • **
  • Příspěvků: 168
AC3Filter 1.01a RC5
« Odpověď #19 kdy: Prosinec 28, 2004, 17:27:44 odpoledne »
Citace: "Cyberpank(lama)"

No tak me teda ta HA funguje v poho. A zkusil si to zapnout a restartovat winamp. A jeste jedna takova blba otazka mas ve woknech nastavenejch vice beden ;)


ja si pamatuju, ze se mi to s HA jednou taky podarilo rozjet, ale to uz je minimalne rok a od ty doby nic. Samozrejme, ze sem po zapnuti HA zkousel winamp restartovat, dokonce i restartovat komp, ale proste nic, zadni bedny sou hluchy jak tetrev...
Jo a ve woknech to mam nastaveny taky spravne, filmy s AC3 i s MP3 (diky Matrix Mixeru) i hry mi jedou ze vsech repraku naprosto paradne, jen ten bidnej winamp...  :?