Autor Téma: TV Out + nVidia Detonators + prehravani DVD s ochranou  (Přečteno 12611 krát)

OBR

  • Filmový Nadšenec
  • **
  • Příspěvků: 461
TV Out + nVidia Detonators + prehravani DVD s ochranou
« Odpověď #15 kdy: Srpen 25, 2003, 09:48:56 dopoledne »
Citace: "Arim"
Takze za vechno muze ten PowerDVD, ted co mam 5ku, tak muzu prehravat co chci, ale se 4kou to nejde ...


U zmineneho pripadu(GF2+Nove detonatory,XP) to nejde ani na PowerDVD 5(mam vyzkouseno).
KING OF HORRORS

Cesketitulky.com

TV Out + nVidia Detonators + prehravani DVD s ochranou
« Odpověď #15 kdy: Srpen 25, 2003, 09:48:56 dopoledne »

SuXaR

  • SSG-2oo3 - Překladatel
  • Příznivec ČT1
  • **
  • Příspěvků: 154
TV Out + nVidia Detonators + prehravani DVD s ochranou
« Odpověď #16 kdy: Srpen 29, 2003, 13:58:19 odpoledne »
Citace: "mironto"
Citace: "SuXaR"
No neviem, mam to na notebooku, tak som si myslel, ze to standardne pojde. Domam mam na compe Nvidie, a tam sa da nastavit norma. Ale tu nic, je to nejake divne. Da sa to len prepnut na TV, a to je vsetko. A ide to CB. Mam z toho nervy.  :oops:


Myslim, ze mozes byt rad, ze ti to ide aspon ciernobielo :rofl:
Ja ked som chcel spojazdnit TV-out na notebooku s "este lepsim" chipom SiS 630/730, tak som musel najskor stiahnut cez dial-up 40MB subor s ovladacmi (nakoniec mali ovladace 4MB a zbytok bol pribaleny DirectX :cry: ) a po naistalovani a zapojeni cez S-video to sice islo, ale po krajoch obrazu boli asi 5cm pasy, takze ten obraz bol mensi ako na notebooku. Reku ok, pri instalacii som videl, ze by sa malo dat centrovat a menit velkost obrazu cez ovladace - ale ako sa ukazalo, tato moznost sice v ponuke bola, ale bola "vysedena" (nedalo sa na nu kliknut). Tak som stiahol novsie ovladace, v ktorych to uz malo fungovat, ale cuduj sa svete, po nainstalovani a restarte ostala obrazovka po nabehnuti windows cela biela a tak som sa musel vratit k povodnym ovladacom.
A este k farbe: ma to akoze sice byt True-Color mod, ale ked pustim video, tak je jasne vidiet, ze je to max. 16bit :roll:

Na zaver by som chcel vsetkych v zaujme ich vlastneho zdravia vystrihat pred akymkolvek "grafickym vytvorom" od SiS :wink:


Huraaaaaa! Uz som nasiel farbu. A oroti 14" monitoru je to na 55 cm rozdiel.  :P
Yo Bobby,
Shut the door Booby!

Pája

  • Divák Telenovel
  • *
  • Příspěvků: 16
TV Out + nVidia Detonators + prehravani DVD s ochranou
« Odpověď #17 kdy: Srpen 29, 2003, 21:16:23 odpoledne »
Kdyz uz se tu resej problemy s tv-outem tak taky jeden pridam. Mam geforce 2 pro vystup na s-vhs a obraz je jen cernobily :?
Zkousel jsem vsechny mozny verze ovladcu, mnoho verzi tv tool ale ty barvy tam ne a ne dostat :(
Nevite nekdo co s tim?

PS: pro ty kteri si by si chteli rypnout: mam barevnou televizi! :rofl:

mR_nEo

  • Překladatel
  • Příznivec ČT1
  • **
  • Příspěvků: 168
TV Out + nVidia Detonators + prehravani DVD s ochranou
« Odpověď #18 kdy: Srpen 29, 2003, 22:53:42 odpoledne »
Citace: "Pája"
Kdyz uz se tu resej problemy s tv-outem tak taky jeden pridam. Mam geforce 2 pro vystup na s-vhs a obraz je jen cernobily :?
Zkousel jsem vsechny mozny verze ovladcu, mnoho verzi tv tool ale ty barvy tam ne a ne dostat :(
Nevite nekdo co s tim?

PS: pro ty kteri si by si chteli rypnout: mam barevnou televizi! :rofl:


Neni to nahodou spatne nastavenou normou obrazu? U nas je tusim PAL DG. Tak to zkus nastavit a uvidis.

OBR

  • Filmový Nadšenec
  • **
  • Příspěvků: 461
TV Out + nVidia Detonators + prehravani DVD s ochranou
« Odpověď #19 kdy: Srpen 30, 2003, 07:55:16 dopoledne »
Citace: "mR_nEo"
Citace: "Pája"
Kdyz uz se tu resej problemy s tv-outem tak taky jeden pridam. Mam geforce 2 pro vystup na s-vhs a obraz je jen cernobily :?
Zkousel jsem vsechny mozny verze ovladcu, mnoho verzi tv tool ale ty barvy tam ne a ne dostat :(
Nevite nekdo co s tim?

PS: pro ty kteri si by si chteli rypnout: mam barevnou televizi! :rofl:


Neni to nahodou spatne nastavenou normou obrazu? U nas je tusim PAL DG. Tak to zkus nastavit a uvidis.


To pomaha
KING OF HORRORS

Pája

  • Divák Telenovel
  • *
  • Příspěvků: 16
TV Out + nVidia Detonators + prehravani DVD s ochranou
« Odpověď #20 kdy: Srpen 30, 2003, 15:49:17 odpoledne »
Zkusil jsem uz vsechno a ono nic:(

SuXaR

  • SSG-2oo3 - Překladatel
  • Příznivec ČT1
  • **
  • Příspěvků: 154
TV Out + nVidia Detonators + prehravani DVD s ochranou
« Odpověď #21 kdy: Srpen 30, 2003, 16:53:10 odpoledne »
JJ. ja som to tam nasiel schovane, teda kamos, klikol na PAL, a paraaaaaaaaaada, budiz FARBA.  :D  :D
Yo Bobby,
Shut the door Booby!

SuXaR

  • SSG-2oo3 - Překladatel
  • Příznivec ČT1
  • **
  • Příspěvků: 154
TV Out + nVidia Detonators + prehravani DVD s ochranou
« Odpověď #22 kdy: Srpen 30, 2003, 16:53:34 odpoledne »
JJ. ja som to tam nasiel schovane, teda kamos, klikol na PAL, a paraaaaaaaaaada, budiz FARBA.  :D  :D
Yo Bobby,
Shut the door Booby!

aFroMan

  • Stahovač Titulků
  • *
  • Příspěvků: 2
TV Out + nVidia Detonators + prehravani DVD s ochranou
« Odpověď #23 kdy: Září 02, 2003, 10:28:38 dopoledne »
TvOut+DVD ochrana=TvTool-zaskrtni macrovision OFF :o))))))))) a fertlich

Arim

  • Fanoušek Seriálů
  • **
  • Příspěvků: 84
TV Out + nVidia Detonators + prehravani DVD s ochranou
« Odpověď #24 kdy: Září 03, 2003, 07:15:17 dopoledne »
Citace: "OBR"
Citace: "Arim"
Takze za vechno muze ten PowerDVD, ted co mam 5ku, tak muzu prehravat co chci, ale se 4kou to nejde ...


U zmineneho pripadu(GF2+Nove detonatory,XP) to nejde ani na PowerDVD 5(mam vyzkouseno).


Hmm, ja mam G3 Ti 200, Detonators FX 45.23 a WinXP Prof. SP1, a PowerDVD 4.0 hlasi ochranu, ale PowerDVD 5.0 funguje naprosto bezproblemu ...

ivanez2

  • Fanoušek Seriálů
  • **
  • Příspěvků: 80
TV Out + nVidia Detonators + prehravani DVD s ochranou
« Odpověď #25 kdy: Září 03, 2003, 11:47:58 dopoledne »
Citace: "Arim"
Citace: "OBR"
Citace: "Arim"
Takze za vechno muze ten PowerDVD, ted co mam 5ku, tak muzu prehravat co chci, ale se 4kou to nejde ...


U zmineneho pripadu(GF2+Nove detonatory,XP) to nejde ani na PowerDVD 5(mam vyzkouseno).


Hmm, ja mam G3 Ti 200, Detonators FX 45.23 a WinXP Prof. SP1, a PowerDVD 4.0 hlasi ochranu, ale PowerDVD 5.0 funguje naprosto bezproblemu ...


mam obdobnou sestavicki, zajimalo by me zda-li zvladas klonovani obrazu aby bezel simultanne na tv i monitoru, diky

Arim

  • Fanoušek Seriálů
  • **
  • Příspěvků: 84
TV Out + nVidia Detonators + prehravani DVD s ochranou
« Odpověď #26 kdy: Září 04, 2003, 09:34:04 dopoledne »
Citace: "ivanez2"
Citace: "Arim"
Citace: "OBR"
Citace: "Arim"
Takze za vechno muze ten PowerDVD, ted co mam 5ku, tak muzu prehravat co chci, ale se 4kou to nejde ...


U zmineneho pripadu(GF2+Nove detonatory,XP) to nejde ani na PowerDVD 5(mam vyzkouseno).


Hmm, ja mam G3 Ti 200, Detonators FX 45.23 a WinXP Prof. SP1, a PowerDVD 4.0 hlasi ochranu, ale PowerDVD 5.0 funguje naprosto bezproblemu ...


mam obdobnou sestavicki, zajimalo by me zda-li zvladas klonovani obrazu aby bezel simultanne na tv i monitoru, diky


Nevim, jakykoliv klonovani obrazu, ci jine veci mam v detonatorech vypnuty, pouzivam TV Tool ... A tam to funguje normalne, akorat me to tedy hodi Refresh rate na monitoru na 60Hz, ale da se to prezit :-)

ivanez2

  • Fanoušek Seriálů
  • **
  • Příspěvků: 80
TV Out + nVidia Detonators + prehravani DVD s ochranou
« Odpověď #27 kdy: Září 04, 2003, 09:52:50 dopoledne »
jenze v tv tool je polozka prosedivela a tudiz ani kdybych klikal sebevice tak ji nerozjedu..grafarna je innovision tornado geforce 3 ti 200???
a pokud ano ma na ni nejake specialni drivery? Ď

Arim

  • Fanoušek Seriálů
  • **
  • Příspěvků: 84
TV Out + nVidia Detonators + prehravani DVD s ochranou
« Odpověď #28 kdy: Září 05, 2003, 07:26:58 dopoledne »
Citace: "ivanez2"
jenze v tv tool je polozka prosedivela a tudiz ani kdybych klikal sebevice tak ji nerozjedu..grafarna je innovision tornado geforce 3 ti 200???
a pokud ano ma na ni nejake specialni drivery? Ď


Ne specialni drivery nemam. Normalni detonatory, a uz to funguje od verze 29.xx (tusim) Jeste muze byt problem v tom, ze mas verzi TV Tool, co tu grafiku nebo ten TV Chip (na InnoVision jsou Conexant) nepodporuji. Mam tutez Gforcku a s prvnimy verzemi TV Toolu jsem mel problem, nektere nefungovali vubec, nektere jen tak napul ...

ivanez2

  • Fanoušek Seriálů
  • **
  • Příspěvků: 80
TV Out + nVidia Detonators + prehravani DVD s ochranou
« Odpověď #29 kdy: Září 05, 2003, 13:33:26 odpoledne »
jenze ani detonatory ani tv tool 8.2.5 nezabira. proste klonovani je mi z nejakeho neznameho duvodu zapovezeno :oops:  gefoce 2mx u rodicovstva v poho funguje, ale 3ti je proti a klonovat se nenecha